• Verkkokauppamme on jo auki mutta toimitamme taimia vasta toukokuussa
  • Verkkokauppamme on jo auki mutta toimitamme taimia vasta toukokuussa

Sävytetty aurinkopuikko kasvoille, tuoksuton SPF30 30 g, Attitude

18,40 €
−8 %
16,90 €
Varastossa

Kuvaus

Uutuustuote!


Puutarhanystävän pitää ehdottomasti muistaa ihon aurinkosuojaus. Tällä tuotteella saat kasvoillesi kauniin sävytetyn suojan.


Attituden mineraalipohjainen ja sävytetty aurinkopuikko kasvoille tarjoaa ei-rasvaista fyysistä suojaa auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sävytetty puikko ja sen sisältämät kookosöljy ja sheavoi ravitsevat ihoa antaen sille terveen hehkun ja tuotteen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa ihoa tehokkaasti auringolta. Tuote levittyy helposti ja sen sisältämä sävy tasoittuu kauniisti kaikkiin ihosävyihin eikä jätä paksua kerrosta iholle.


Aurinkopuikko on pakattu innovatiiviseen biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen. Pakkaus on kätevän kokoinen ja kulkee helposti mukana. Vegaaninen, tuoksuton ja dermatologisesti sekä hypoallergeenisesti testattu. Sisältää vain luontaisia ainesosia ja ei esimerkiksi ympäristölle haitallista oktinoksaattia tai oksibentsonia.


Valmistusmaa: Kanada

Nettopaino: 0,03 Kg

Bruttopaino: 0,05 Kg


Käyttöohjeet:

Levitä runsaasti ja tasaisesti iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Lisää vähintään 2 tunnin välein tai uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen, voimakkaan hikoilun tai pesun jälkeen. Kysy lääkäriltä ohjeet tuotteen käytöstä alle 6 kuukauden ikäisillä lapsilla.


Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen


Ainesosat:

Active or medicinal ingredient: Zinc oxide (20%) Inactive or non-medicinal ingredients/Ingrédients non médicinaux: cocos nucifera (coconut) oil, polyhydroxystearic acid, butyrospermum parkii (shea) butter, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed wax, ricinus communis (castor) seed oil, behenyl behenate, capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, coco-caprylate/caprate, isopropyl titanium triisostearate, iron oxides.


Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.